Dentalni turizam

Već godinama naši građani koji žive u inostranstvu tokom godišnjih odmora dolaze kod nas na stomatološke intervencije. U poslednje vreme sve je više i stranaca, koji dolaze po njihovoj preporuci.

Komunikacija sa ljudima koji ne žive u našoj zemlji znatno je olakšana zahvaljujući internetu. Najčešće je to preko e-maila, u kome nam pacijent iznese svoj problem i pošalje rentgenski snimak svojih zuba, ukoliko ga ima. Mi zatim analiziramo snimak i šaljemo, opet e-mailom, objašnjenje za moguća rešenja problema, kao i približan proračun mogućih troškova cele terapije. Na taj način dobijamo okvirnu sliku plana i vremena trajanja terapije, tako da pacijent prema tome može da organizuje svoj boravak.

Ukoliko se pacijent odluči za terapiju u našoj ordinaciji dogovaramo se za tačan datum prvog pregleda, na kome još jednom na osnovu kliničkog pregleda dajemo konačan plan terapije i počinjemo sa radom.

Komunikacija između ordinacije i pacijenta je znatno olakšana time što dobro govorimo engleski.

Nalazimo se u samom centru gde je u zadnje vreme otvoreno mnoštvo novih hotela, hostela i apartmana za izdavanje, tako da smo u mogućnosti i da pomognemo u organizaciji samog smeštaja i boravka.